Vi tilbyr eFaktura og faktura på EHF

Vi tilbyr eFaktura til privatpersoner og faktura på EHF til næringskunder og enkeltpersonforetak. Begge fakturaformat forenkler betalingsprosessen.

eFaktura og Vipps

Privatpersoner kan ikke motta faktura på EHF, her er det eFaktura som gjelder. Fordelen er at du enkelt kan se regningen i din nettbank før du bekrefter betaling, du slipper å taste KID nummer og du kan skrive den ut. Ved å akseptere “Ja takk til alle” i din nettbank vil du motta eFaktura automatisk. Deretter bekrefter du betalingen. Du kan også godkjenne betalinger med Vipps, alt du trenger gjøre er å aktivere “Vis regninger i Vipps”, dette gjør du i Vipps appen.

Faktura på EHF

Er du næringskunde eller enkeltpersonforetak med organisasjonsnummer kan du motta faktura på EHF-format fra oss. Logg deg inn på Min Side, og angi betalingsmåte under fanen Faktura. For å kunne motta denne fakturatypen må du være registrert i ELMA, som er adresseregisteret for EHF.  Ta kontakt med din regnskapsfører for å bli registrert i ELMA.

Papirgebyr

Vi minner samtidig om vårt gebyr for papirutsendelse av forsikringsdokumenter pr. post. Ønsker du å unngå gebyret logger du enkelt inn på Min Side hvor du oppdaterer din kontaktinfo med at du ønsker å få forsikringsdokumentene pr. e-post.

Husk at du må få forsikringsdokumentene på e-post eller Min Side for å unngå papirgebyr – selv om du mottar faktura på EHF eller har avtale om eFaktura!

Sist oppdatert 21.02.23