Vi tilbyr eFaktura og faktura på EHF

Vi tilbyr faktura på EHF til næringskunder og eFaktura til privatpersoner. Begge fakturaformat forenkler betalingsprosessen.

Er du næringskunde med organisasjonsnummer kan du motta faktura på EHF-format fra oss. Alt du trenger å gjøre er å sende en epost med ønske om mottak av faktura på EHF og ditt organisasjonsnummer til oss. For å kunne motta denne fakturatypen må du være registrert i ELMA, som er adresseregisteret for EHF.  Ta kontakt med din regnskapsfører for å bli registrert i ELMA.

Privatpersoner kan ikke motta faktura på EHF, her er det eFaktura som gjelder. Fordelen med slik faktura er mange, du kan enkelt se regningen i din nettbank før du bekrefter betaling, du slipper å taste KID nummer, og du kan skrive den ut. For å motta eFaktura fra oss må du opprette en eFakturaavtale i din nettbank. KID-nummeret på fakturaen brukes som eFaktura-referanse når avtalen opprettes. Vi anbefaler at du kontakter din bank om du har spørsmål eller problemer ved opprettelse av eFaktura.

Papirgebyr
Vi minner samtidig om vårt gebyr for papirutsendelse av forsikringsdokumenter pr. post. Ønsker du å unngå gebyret logger du enkelt inn på Min Side hvor du oppdaterer din kontaktinfo med at du ønsker å få forsikringsdokumentene pr. e-post.

Husk at du må få forsikringsdokumentene på e-post eller Min Side for å unngå papirgebyr – selv om du mottar faktura på EHF eller har avtale om eFaktura!