Oppdateringer inn mot julen

Snøen har latt vente på seg flere steder, og vi har kommet bedre i gang enn først forventet med taksering av skader etter stormen 19.11.

8. desember sa vi at det trolig ville være taksert rundt 200 skader etter stormen før jul. Vårt takstappart har stått på ute i felt, og til nå er 301 skader taksert. Takstkapasitet inn mot jul vil være redusert, men det vil fortsatt være noe takst i romjula. De det gjelder vil bli kontaktet av takstmann. Det vil gjennomføres takst så lenge snøforholdene tillater det.

På grunn av de mange skademeldingene, tar skadebehandlingen lengre tid da det er mange skogeiere som skal kontaktes. Vi kontakter skogeiere med innmeldte skader fortløpende. Vi prioriterer taksering av skader hvor det planlegges stormdrifter i nær fremtid. Vi er i tett dialog med tømmerkjøpere i skadeområdet og koordinerer takstressurser i samarbeid med dem. Dersom du ikke har avtalt drift vil det ta lengre tid før din skade blir behandlet.

Status pr. 22.12:

  • Det er innmeldt 800 skader fra stormen.
  • 301 skader er taksert.
  • Hittil er det taksert skader for 33,3 millioner.

Les mer om våre estimerte tall for totalt skadebilde her

 

Vi holder stengt i juleferien

Telefonen vil være stengt fra 24.12 til 02.01. Vi anbefaler våre kunder til å benytte seg av våre løsninger på nettsiden, eller sende oss en mail til post@skogbrand.no, så vil vi hjelpe deg så fort vi kan når vi er tilbake på nyåret.

Meld skade

Du kan enkelt melde skade ved å logge inn på Min Side.

Mer informasjon rundt skadesituasjonen kan du finne her

Tilleggsinformasjon til en allerede meldt skade?

Du kan finne skademeldingen din inne på Min Side under “skader”. Trykk på “Legg til melding” inne på skademeldingen det gjelder.

 

Vi i Skogbrand ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul.